De spontane maar nogal wisselvallige Roxanne Seynaeve,

wil graag actrice worden. Ze doet regelmatig mee aan audities voor film en reclamespotjes, maar er is altijd wel iets waardoor ze uiteindelijk toch de rol niet krijgt. Roxanne is meestal goedgezind en speelt de rol van de femme fatale. Hierdoor wordt Raf verliefd op haar.

(tekst: Moby)

Vertolkt door Elise Bundervoet
Geboren in 1970
Klik om te sluiten
Deze pagina is een onderdeel van www.buitendezone.com.
Uitgebreidere beschrijvingen zijn welkom. Kan je het personage zo beschrijven dat je ze compleet voor de geest kan halen? Na goedkeuring wordt ze geplaatst voorzien van jouw (nick) naam.
Wordt je herkend als Roxanne van Buiten de Zone? (25/06/2006)

Meestal roepen ze de gekende kreten uit Buiten de Zone zoals 'moesjemaramaramara!' En van alle leeftijden: mensen van mijn generatie en ouder zelfs, twintigers die tieners waren toen de reeks voor het eerst op tv was, maar ook jonge kinderen die de herhalingen op Ketnet hebben gezien. Onlangs was ik met de kinderen in de Zoo van Antwerpen en ik werd zowat overvallen door een groep scouts. Ik moet wel honderd briefjes gekregen hebben om een handtekening te zetten. Toch bizar, zo tien jaar na datum, voor de kijkers zal ik altijd wel Roxane van Buiten de Zone blijven.