Buiten De Zone, Seizoen 02

Aflevering 01 - The Jongeren Phone Part II


De jongerenfoon is na twee jaar opnieuw opgestart. Maar blijkbaar is er één en ander misgelopen, want niet iedereen is komen opdagen. Raf en Merel moeten samen met drie onbekwame vrijwilligers de boel draaiende houden.


Aflevering 02 - Kitsch En Kunst


Robin repareert op de centrale een karaoketoestel, net op het moment dat Roxanne er een geslaagde auditie komt vieren. Dat levert enkele verwarrende momenten op, vooral wanneer iedereen begint weg te dromen over wilde avonturen, Vlaamse boerenfilms, gevaarlijke stunts en Elvis Presley, kortom over goede en slechte smaak.


Aflevering 03 - Kennis


Robin verjaart en krijgt van de jongerenfoon ploeg een gezelschapspel met quizvragen cadeau.


Aflevering 04 - Sensatie


Het centrum voor Kritische Jongerenvorming heeft een nieuw project gelanceerd: de jongerenfoon op huisbezoek. Raf, Merel en Robin trekken met veel tegenzin en in flashy fluo pakjes naar heel bizarre probleemgevallen.


Aflevering 05 - Gevaar


De vrijwilligers van de jongerenfoon worden getipt dat er een controle op stapel staat. Maar er is per ongeluk een cake met drugs op de centrale terecht gekomen en ze beginnen één na één te hallucineren. Tot overmaat van ramp heeft ook Roxanne een stuk meegenomen naar de rijles. En haar rijkast is al niet zo denderend. Alleen Raf is nog bij zijn volle verstand. Maar dat begint hij stilaan te verliezen, als het uur van de controle nadert.


Aflevering 06 - Spanning


Robin heeft zich ingeschreven in een boekenclub. Hij vraagt aan de rest van de ploeg tips voor interessante literatuur. Maar het spreekt vanzelf dat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Ze dromen algauw weg naar de wereld van 1001 nachten, misdaadverhalen, nachtelijke politiecontroles en Bijbelse taferelen. Daardoor merken ze niet dat Roxanne krampachtig een geheim tracht te verbergen.


Aflevering 07 - Verleiding


Robin is verliefd. De rest van de ploeg heeft zo met hem te doen dat ze een plan uitdokteren om van de perfecte minnaar te maken…Wat eerst als een romantische gedachte begint, draait al snel uit tot een intrige van misverstanden en ongelukken. En dan zijn er nog zes bizarre personages die roet in het eten komen strooien. Gelukkig is er nog de cursus grieten versieren met Raf Willems.


Aflevering 08 - Nostalgie


Het Centrum voor Kritische Jongerenvorming heeft per ongeluk promotie gemaakt voor de jongerenfoon in het basisonderwijs. Dat betekent dus dat de centrale geplaagd wordt met neptelefoontjes.


Aflevering 09 - Toekomst


Robin valt iedereen lastig met zijn nieuwe hobby: de toekomst voorspellen met tarotkaarten.


Aflevering 10 - Afscheid


Raf heeft geen zin om naar Frankrijk te vertrekken waar hij monitor moet spelen voor een bende wilde kinderen. Roxanne en Merel hebben kaarten kunnen bemachtigen voor de Chippendales. En daar heeft Ubi weer heel wat kritiek op. Hij besluit het tweetal te volgen… Robin is druk in de weer met de voorbereidingen voor een feestje. Daar komen heel wat onverwachte gasten op af. En dan gebeurt er iets waardoor alles een onverwachte wending krijgt.

GEZOCHT!
Iemand die vlot één of meerdere aflevering(en) kan neerpennen. De reeds bestaande recensies mogen herschreven worden. Kan je de aflevering zo beschrijven dat -door te lezen- je ze compleet voor de geest kan halen? Na goedkeuring wordt ze geplaatst voorzien van jouw (nick) naam.
Deze pagina is een onderdeel van www.buitendezone.com